Avesta AIK

Referat: Horndals IF - Avesta AIK

HIF - AAIK 1-2 (0-1)
Förlust mot Avesta i lördagens träningsmatch med 1-2.
Avesta ledde med 0-1 i halvtid efter att vi gjort en dålig insats. Ser överhuvudtaget inte ut som om vi är vän med bollen. Det enkla spelet med att låta bollen göra jobbet (så att de andra får jaga) saknades. Alldeles för ofta är vi tvungen att behandla bollen flertalet gånger vilket gjorde att motståndarna hann mobilisera sig. När väl passen kommer så går de allt för ofta till fel adress.
I andra halvlek börjar vi spela bättre och lite smartare. Vi gör också 1-1 efter 9 minuters spel efter ett riktigt fint anfall där bollen går på räls. Målskytt som vanligt Alik Ozmanov efter målpass av Linus Engberg (som för övrigt gjorde första matchen för året i A-laget). Efter det målet börjar vi tro på vinst då vi spelar lite bättre och mer aggresivt. Tyvärr kommer vi in i en liten sämre period i slutet av matchen som gör att AAIK i stället gör 1-2.
Överlag en dålig fotbollsmatch från båda lag som absolut inte värmde i den kalla snålblåst som rådde. Burrrr!